پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز چهارشنبه ، 1404/02/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

مدیر شبکه بهداشت و درمان لنده از کشف و ضبط 60 کیلوگرم مواد گوشتی و پروتئینی فاقد شرایط بهداشتی در طی بازدید مشترک کارشناسان بهداشت محیط و اداره دامپزشکی در این شهرستان خبر داد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان لنده از کشف و ضبط 60 کیلوگرم مواد گوشتی و پروتئینی فاقد شرایط بهداشتی در طی بازدید مشترک کارشناسان بهداشت محیط و اداره دامپزشکی در این شهرستان خبر داد.


به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لنده، مهندس امراله خانی اظهار داشت: در راستای اجرای برنامه بسیج سلامت نوروزی و به منظور انجام اقدامات پیشگیرانه و تضمین سلامت گردشگران و میهمانان نوروزی و با تشکیل اکیپ های نظارتی مشترک، بازدید مشترکی از مراکز عرضه مواد گوشتی و پروتئینی، قصابی ها و رستوران ها توسط کارشناسان بهداشت محیط شبکه و اداره دامپزشکی صورت گرفت.

وی ضمن اشاره به ضرورت کنترل و نظارت بهداشتی مواد غذایی با منشأ دامی و تاثیر آن بر بهداشت عمومی و سلامت مصرف کنندگان گفت: امیدواریم با آموزش های لازم به اصناف مرتبط با بهداشت و سلامت مواد غذایی دامی شاهد کاهش جرائم و تخلفات بهداشتی در این حوزه باشیم.

خانی با تاکید بر بازدیدهای مشترک کارشناسان در مناسبت های خاص و ایام نوروز و تداوم این نظارتها و همکاریها در طول سال که می تواند در کاهش تخلفات بهداشتی مؤثر واقع شود تصریح کرد: تلاش ما تأمین امنیت غذایی و به دنبال آن تأمین سلامت عمومی است و در این راستا از هیچ تخلفی در حوزه سلامت و بهداشت عمومی جامعه چشم پوشی نخواهیم کرد.


وی در پایان خاطر نشان کرد: در ایام تعطیلات نوروزی کارشناسان بهداشت محیط به صورت مستمر در دو نوبت صبح و عصر از صنوف حساس و مراکز عرضه مواد غذایی بازدید خواهند کرد.5